Betingelser

Her på siden beskriver vi en række af de betingelser, vi har sat op for Frederiksberg Skrædderi. Disse betingelser er til for, at vi kan yde vore kunder den bedst mulige service. Samtidig skal de sikre, at vi kan drive virksomhed på en fornuftig og profitabel vis – til alles fordel. Har du som kunde eller forretningspartner yderligere spørgsmål, så kontakt os gerne.

Betaling af kjolen i butikken

Alle kjoler som skal tilrettes af Frederiksberg Skrædderi, skal være betalt fuldt og helt i butikken først. Købet af kjolen er en handel mellem kunden og den pågældende butik. Når vi starter med at forandre på kjolen, ændres den. Kunden har derved ikke mulighed for at bytte kjolen eller levere den tilbage til butikken.. Frederiksberg Skrædderi samarbejder med en række brudekjolebutikker, men er som virksomhed selvstændig. Disse betingelser gælder naturligvis også andet tøj end kjoler.

Gebyrer

Afbestillingsgebyr: 750,- kr.
Afbestilling skal ske inden for 24 timer efter bestilling af arbejdet – ellers betales den fulde pris.
Ved afbestilling gives der ikke penge retur på tilbehør, ligesom varer heller ikke byttes.

Ved udeblivelse eller mere end 10 minutters forsinkelse, betales et gebyr på Kr. 250,-

Gebyrfrit afbud skal ske senest dagen før inden Kl. 16:00.

Forsikring

Kjoler, andet tøj, tilbehør, mv. inklusiv effekter, som er købt af kunden eller på anden måde er kundens ejendom men opbevares af Frederiksberg Skrædderi, antages forsikret af kundens husstandsforsikring. Kundens husstandsforsikring dækker i forvejen ovennævnte effekter. Derfor vil en ekstra forsikring af disse kun pålægge virksomheden ekstra udgifter og forårsage unødigt højere priser. Vi anbefaler, at kunder gennemlæser de betingelser, der er i deres forsikringspolice for at sikre, at de er rigtig dækket.

Købelov, mv.

Frederiksberg Skrædderi er – som alle andre handelsvirksomheder – omfattet Købeloven. I følge Købeloven, er en sælger ikke forpligtet til hverken at levere pengene tilbage eller bytte en given vare eller service. Hos Frederiksberg Skrædderi tilstræber vi dog at yde den bedste service overfor vores kunder. Skulle det derfor ske, at kunden har noget at beklage mht. det udførte arbejde, er vi selvfølgelig åbne for at få løst problemet med kunden. Ring ind til os på 33158590. Så tager vi en snak om det.

Som håndværksvirksomhed forbeholder vi os vores ret til at udbedre eventuelle fejl og mangler. Brudekjoler, festtøj, dåbskjoler osv. er varer som ofte skal bruges en bestemt dag. Det er derfor uheldigt, hvis fejl eller mangler skal udbedres i sidste øjeblik eller eventuelt først kan blive det efter denne dag. Husk derfor altid at checke din kjole, når du kommer hjem med den. Kontakt os, hvis der er noget i vejen, så vi har en chance for at rette op på det. Sådan sikrer vi, at du får en fantastisk dag i din dejlige kjole. Disse forhold gælder naturligvis også for alle andre skrædderarbejder, som Frederiksberg Skrædderi udfører.