Betingelser

Nedenfor beskriver vi en række af de betingelser, vi har sat op for Frederiksberg Skrædderi og vore kunder for, at vi kan yde den bedst mulige service samtidig med, at vi kan drive en fornuftig forretning til alles fordel. Har du som kunde eller forretningspartner yderligere spørgsmål, skal vi gerne forsøge at besvare dem.

Betaling af kjolen i butikken

Alle kjoler, som skal forandres hos Frederiksberg Skrædderi, skal altid være betalt fuldt og helt i den pågældende butik først. Det er et af vore klare betingelser. Købet af kjolen er en handel mellem kunden og den pågældende butik. Når vi starter med at forandre på kjolen, ændres denne og kunden har derfor ikke mulighed for at levere kjolen tilbage eller få den byttet. Frederiksberg Skrædderi samarbejder med en række brudekjolebutikker, men er som virksomhed selvstændig.

Gebyrer

Afbestillingsgebyr: 750,- kr.
Afbestilling skal ske inden for 5 hverdage efter bestilling af arbejdet – ellers betales den fulde pris.
Ved afbestilling gives der ikke penge retur på tilbehør, ligesom varer heller ikke byttes.

Ved udeblivelse eller mere end 10 minutters forsinkelse, betales et gebyr på Kr. 250,-

Gebyrfrit afbud skal ske senest dagen før inden Kl. 16:00.

Forsikring

Kjoler, andet tøj, tilbehør, mv. inklusiv effekter, som er købt af kunden eller på anden måde er kundens ejendom men opbevares af Frederiksberg Skrædderi, antages forsikret af kundens husstandsforsikring. Kundens husstandsforsikring dækker i forvejen ovennævnte effekter. Derfor vil en ekstra forsikring af disse kun pålægge virksomheden ekstra udgifter og forårsage unødigt højere priser. Vi anbefaler, at kunder gennemlæser de betingelser, der er i deres forsikringspolice for at sikre, at de er rigtig dækket.

Købelov, mv.

Frederiksberg Skrædderi er – som alle andre handelsvirksomheder – omfattet købeloven og de betingelser og rettigheder der følger med. I følge købeloven er en sælger ikke forpligtet til hverken at levere pengene tilbage eller bytte en given vare eller service. Hos Frederiksberg Skrædderi tilstræber vi dog at yde den bedste service overfor vores kunder. Skulle det derfor ske, at kunden har noget at beklage mht. det udførte arbejde eller, at der er opstået misforståelser vedrørende det bestilte arbejde, er vi selvfølgelig åbne for at få løst problemet med kunden. Ring ind til os, så vi kan tage en snak om det.

Som håndværksvirksomhed forbeholder vi os vores ret til at udbedre eventuelle fejl og mangler. Brudekjoler, festtøj, dåbskjoler osv. er varer som ofte skal bruges en bestemt dag. Det er derfor uheldigt, hvis fejl eller mangler skal udbedres i sidste øjeblik eller eventuelt først kan blive det efter denne dag. Husk derfor altid at checke, at arbejdet er i orden og at du har alle tingene, når du kommer hjem med kjole, tøj eller tilbehør. Kontakt os med det samme, hvis der skulle være noget i vejen, så vi har en chance for at rette op på det, og så du kan få en fantastisk dag i din dejlige kjole, festtøj eller lignende. Disse forhold gælder naturligvis også for alle andre skrædderarbejder, som Frederiksberg Skrædderi udfører.