Dansekjoler til standarddans, latin, hiphop, funk af højeste kvalitet

Dansekjoler

Frederiksberg Skrædderi tilbyder design og opsyning af professionelle dansekjoler til voksne, unge og børn. Vores kompetence inden for brudekjoler og selskabstøj – kombineret med indgående kendskab til danseverdenen og dansekjolers design – bruger vi, når vi tilbyder en personlig betjening og et håndværk af bedste kvalitet.
Hos os er det dine drømme som bliver til virkelighed. Vi tvinger dig ikke til bestemte designs. Vi ved, at for en danser er det afgørende for deres performance, at de føler sig trygge i kjolen, og at den udstråler det, de personligt står for.

Se mere på http://www.dansekjoler.dk. Her kan du også se de turneringskjoler vi har til salg.

Vi sponsorerer to vidunderlige dansere – Amèlie og Anique, hvis billeder du også kan se på pigernes egen web-side: www.amelieoganique.dk

Se et udvalg af de dansekjoler vi har syet på vores billedgalleri.

Dansekjoler findes i mange forskellige prislag. Noget af det dyre er ofte tiden det tager at “stene” kjolen. Når vi syer dansekjole til dig, giver vi dig derfor valget om, hvorvidt vi skal pynte kjolen eller du selv vil gøre det og således spare denne omkostning. Vi kan sagtens levere stenene til en god pris alligevel.