Gallakjoler og Festtøj

Frederiksberg Skrædderi tilbyder alle former for tilretning, forandring, design og syning af gallakjoler og andet festtøj. Hvad enten du vil have syet den helt unikke gallakjole eller blot have lagt en eksisterende kjole op, så stiller vi os til din rådighed. Vi bruger vores mange-årige erfaringer med brudekjoler og vores ekspertise i teaterkostumer til at skabe noget helt unikt for dig.

Hos os er det dig der er i centrum. Det er dine ønsker og idéer vi tager udgangspunkt i. Vi vejleder gerne om det skræddermæssige og kommer også gerne med idéer, hvis du har brug for det. Men i sidste ende er det vigtigt for os, at det er dit udtryk og din personlighed, som kommer til udtryk.

Vi syer i alle materialer fra thaisilke, taft, organza, osv. Har du selv noget stof, kan vi bruge det, men vi kan også købe spændende og lækkert stof hjem til din kjole. Skal du på rejse til østen og ønsker at købe eksempelvis thaisilke med hjem, så tag en snak med os. Vi kan give dig nogle fif, så du ikke bliver snydt.

Design og Opsyning

Når du skal have syet en kjole hos os, tager vi altid først en snak om, hvad du havde tænkt dig. På baggrund af dette, skitserer vi noget for dig eller vi går simpelthen i prøverummet og draperer noget, så du kan forestille dig, hvordan det kommer til at blive. Forløbet kommer helt an på, hvad det er for en kjole, vi snakker om, og hvor konkrete idéer du allerede har.

Vi giver en pris eller et overslag på, hvad det vil koste inkl. materialer. Der kan selvfølgelig være usikkerheder mht. hvad vi kan indkøbe stof, osv. til.

Nogle kjoler syer vi først op i taft. Ved første prøvning prøver du så denne model og vi arbejder sammen ud fra denne til den endelige kjole.

Drapering med thaisilke kan være en god start på snakken med dig om, hvordan festkjolen eller dit festtøj skal se ud
Konstruktion og optegning efter mønster på stof er et af de første trin in konstruktionen af dit festtøj

Du kan se mere på vores billedgallerier. Se både festkjoler og festtøj på vores Galleri med kundernes egne billeder, og vores Galleri med opsyninger.