Her på siden kan du se billeder i en række af vores billedgallerier. Bliv inspireret af eksempler fra kundernes egne billeder, nogle af vore kreationer, smukke dansekjoler til amatør- og professionel sportsdans, og meget mere. Der er flere billedgallerier af gå på opdagelse i.

Har du billeder, du gerne vil dele med os så send det gerne til info@frederiksberg-skraedderi.dk. 

Kundernes egne billeder

Klik her for at se nogle af de kundebilleder, vi har fået tilsendt gennem tiden.

Har du billeder fra dit bryllup, gallafest eller andre begivenheder, til hvilken vi har syet eller omforandret din kjole eller andet tøj, er du meget velkommen til at sende os et billede pr. email – så lægger vi det på galleriet. Vi indsætter selvfølgelig kun dit billede på vores galleriside, hvis vi har fået din tilladelse.
Du er også altid velkommen til at lægge dine billeder på vores Facebook side.

Omforandringer

Klik her for at se nogle af de omforandringer, vi tidligere har lavet.

Har du billeder af en kjole eller andet tøj, vi har forandret, er du meget velkommen til at sende os et billede pr. email – så lægger vi det på galleriet. Vi indsætter selvfølgelig kun dit billede på vores galleriside, hvis vi har fået din tilladelse.
Du er også altid velkommen til at lægge dine billeder på vores Facebook side.

Opsyninger

Klik her for at se nogle af de opsyninger, vi har lavet.

Har du billeder af en opsyning, vi har lavet, er du meget velkommen til at sende os et billede pr. email – så lægger vi det på galleriet. Vi indsætter kun dit billede på vores galleriside, hvis vi har fået din tilladelse.
Du er også altid velkommen til at lægge dine billeder på vores Facebook side.

Dansekjoler

Klik her for at se nogle af de dansekjoler, vi har designet og konstrueret.