Persondataforordningen

Her på siden kan du læse om, hvordan Frederiksberg Skrædderi håndterer personlige data og respekterer dit privatliv – jvf. reglerne i Den Europæiske persondataforordning (GDPR).

Persondata

Frederiksberg Skrædderi opbevarer og behandler kun de informationer, som er nødvendige for at identificere og servicere dig som kunde. Det drejer sig om følgende data:

  • Navn
  • Telefonnummer (evt. e-mail)
  • Information om, hvorvidt du er gravid
  • Bryllupsdato
  • Skræddermæssigt relevante kropsmål såsom livvidde, højde, osv.

Ovennævnte informationer er – jvf. GDPR-reglerne – kun tilgængelige for Frederiksberg Skrædderis personale. Dog kan der være tilfælde, hvor oplysninger er nødt til at blive delt med tredjepart. Det kan være den butik, hvor du har købt din brudekjole.

Ingen data (hverken personlige eller ikke-personlige) sælges videre til tredjepart.

Indsamling af personlige oplysninger

Frederiksberg Skrædderi har en databeskyttelsesdirektør (Data Protection Officer, DPO) som er ansvarlig for de data som indsamles og opbevares. Hvis du har spørgsmål, bekymringer eller anmodninger mht., hvordan vi opbevarer dine personlige oplysninger skal de rettes vores WebMaster (see sidefod på dette web-sites sider).

Anmodning om information, rettelser og sletning

Jævnfør reglerne for personlige oplysninger, kan du til enhver tid rette henvendelse til vores databeskyttelsesdirektør for at få oplysninger om, hvilke data vi opbevarer om dig, få rettet dine oplysninger, eller slettet dine oplysninger. Vi besvarer din henvendelse inden for 30 dage. Vi beholder og bruger dine personlige oplysninger, som er nødvendige for at overholde juridiske forpligtelser, løse konflikter og overholde vores aftaler. Derfor kan en såkaldt retension-periode være gældende, hvor data er nødt til stadig at være tilgængelige i vores datasystem.

Tilsendt materiale

Mange kunder sender os breve, kort og billeder. Det er vi rigtig glade for. Disse breve, kort og billeder (typisk takkekort fra bryllupper) opslås på vores tavle på skrædderiet. Ingen bliver omsat til digital form og lagt på vores hjemmeside, Facebook eller andre sociale medier uden samtykke fra dig som kunde.

Posts på sociale medier

Kunder kan selv poste billeder, osv. på vores Facebook og Instagram-sider. Kunderne er selv ansvarlige for, at det materiale de lægger på vore sider er noget de ønsker at dele med andre. Vi gør opmærksom på, at vores Facebook og Instagram-sider er offentlige samt, at dette web-site viser udpluk fra disse sociale medier.