Klik for at læse mere om syning, forandring, tilretning og reparation af hverdagstøj

Omforandring af Hverdagstøj

Frederiksberg Skrædderi tilbyder omforandring og reparation af alle former for hverdagstøj – fra bukseoplægninger og indsyning af bluser til reparation af skorter, isætning af ny lynlås, skiftning af knapper, osv.

Ring til os og fortæl om den skrædderopgave, du skal have udført. For mindre opgaver kan du ofte bare komme forbi – så ordner vi det. For større opgaver reserverer vi en tid til dig. Det er dog altid en fordel, at du ringer til os i forvejen, så vi er sikre på, at vi har tid til dig.

Omforandring

Vi omforandrer alle former for tøj. Vi foretager op- og nedlægning af bukser, nederdele, skjorter, trøjer, jakker og meget andet.

Reparationer

Vi udfører alle former for reparationer – også dem, hvor du andre steder måske har fået at vide, at du bare skal købe nyt. Kom ind til os og lad os se på opgaven. Vi udfører også reparationer i læder og skind.

Lynlåse og Knapper

Vi skifter gerne lynlåse og knapper eller lignende i bukser, skjorter, børnenes flyverdragter eller andre typer tøj.

Nyopsyninger

Ønsker du dig et nyt sæt hverdagstøj, hvorfor så ikke få det skræddersyet? Så får du et sæt tøj lige efter dine ønsker, som holder længe og som ikke er mage til nogen andres.

Erhvervsaftale

Frederiksberg Skrædderi tilbyder erhvervsløsninger inden for alle former for skrædderservice.

Vi samarbejder allerede med flere forskellige tøjbutikker. En aftale med Frederiksberg Skrædderi drejer sig typisk om, at vi løbende afhenter tøj til forandring i jeres butik, og afleverer det forandret i butikken igen nogle dage efter. Vi henter og bringer normalt 3 gange om ugen for erhvervskunder.