Farverige Mundbind

Nye filtre kan købes: Så kan vi igen tilbyde vores nano-filter, da vi har fået en ny sending fra vores leverandør.

Farverige mundbind fra Frederiksberg Skrædderi

Mundbind behøver ikke være hvide eller lyseblå.
Mundbindene fra Frederiksberg Skrædderi kommer i mange farver og mønste. Selvom de ikke er CE certificerede og derfor ikke må markedsføres for at kunne yde beskyttelse mod virus, kan de være et godt og farverigt alternativ, hvis sådanne certificerede mundbind ikke er tilgængelige eller ikke ønskes.

Materialer

Mundbindene er udført i dobbelt lag bomuldstof og har lomme hvori man lægger et af vore nano-filtre. Du kan læse mere om disse filtre her: https://swatchon.com/covid19

Alle modeller har elastikker der går rundt om øret.
Vi anbefaler, at indlægssedlen læses grundigt.

Mange mønstre

Vi laver mundbindene i mange forskellige mønstre, for vi bruger simpelthen de stoffer vi i forvejen har på lager. Det bringer prisen ned og er en ansvarlig måde at gøre det på fra et bæredygtigt synspunkt.

Størrelser

Børn 3-5 år: 69,- pr. Stk.
Børn 6-10 år: 69,- pr. Stk.
Dame: 69,- pr. Stk.
Herre: 89,- pr. Stk.
Nano-filtre: 20,- for 5 stk.

Vaskeanvisning

Alle mundbind bør vaskes på 60 grader jævnligt og bør ikke benyttes, hvis de er fugtige.
Man kan også lægge mundbindene i karantæne i 72 timer. Derfor anbefaler vi, at have flere mundbind at skifte i mellem.
Nano-filtrene kan ligeledes lægges i karantæne og genbruges.
Evt. kan filtrene skoldes forsigtigt med kogene vand. Der er dog ikke systematiske undersøgelser der viser, hvad det gør ved nano-strukturen.

Aktuelle Designs

Spørgsmål og Svar

 • Hvad består mundbindene af?
  Mundbindene består af to lag bomuldsstof, elastikker til ørerne, og et nano-filter til ekstra beskyttelse.

 • Yder mundbindene beskyttelse mod Covid-19 (Corona-virus)?
  Nej! Vi garanterer ikke beskyttelse mod virus, for mundbindene er ikke europæisk certificerede, og derfor må de ikke markedsføres som personlige værnemidler.

 • Hvor stor beskyttelse yder nano-filteret?
  Jvf. producentens dokumentation, yder filteret en beskyttelse på minimum 90%. Det er målt ved at udsætte filteret for saltvand med 95 Liter per minut med en partikelstørrelse på 0,6 mikrometer.

 • Hvorfor får I ikke jeres mundbind certificeret?
  Certificering er en meget dyr og tidskrævende proces. Vi er et lille firma som ikke har råd til en sådan certificering, og tiden det ville tage, ville måske også forhindre os i at hjælpe nu, hvor der er et stort behov.

 • Hvilke farver kan man få mundbindene i?
  Lige nu kommer de i de designs som vises ovenfor. Men vi har allerede lavet i andre designs så som leopardstof på bestilling. Prisen afhænger dog af, om vi har stoffet i forvejen.

 • Kan mundbindene genbruges?
  Ja, men de skal vaskes ved 60 grader efter brug. Det er vigtigt, at mundbindet og filteret ikke bliver fugtigt for så reduceres beskyttelsen. Nano-filteret (og som sådan også mundbindet) kan lægges i “karantæne”. Jvf. Sundhedsstyrelsen er virus levedygtigt i 48 timer.

 • Udnytter i ikke bare Corona-situationen til at lave en pengemaskine?
  Nej, det gør vi ikke. Det er klart, at alle virksomheder er interesserede i at forbedre deres forretning og udnytte aktuelle behov. Mange andre virksomheder lancerer også mundbind. Men når alle udgifter er gjort op, er vores fortjeneste ikke særlig stor, så det er ikke noget vi spinder guld på. Men vores virksomhed er hårdt ramt af Corona-krisen så vi er – ligesom alle andre – meget interesserede i at vi kan få bekæmpet denne virus.

 • Kan mundbindene genbruges?
  Ja. Mundbindene kan vaskes ved 60 grader eller lægges i karantæne i 72 timer. Nano-filtrene kan ligeledes lægges i karantæne eller skoldes forsigtigt.

Se video om nano-filteret