Håndværk og Samvittighed

Vi kan lidt af hvert

Frederiksberg Skrædderi er et alsidigt skrædderi med speciale i tilretning af brudekjoler og andet festtøj. Vi udfører naturligvis også tilretninger, reparationer eller omsyning af hverdagstøj. Yderligere udfører vi også masser af specialopgaver og syer kollektioner op for designere.

Høj kvalitet og fair priser

Vi tilbyder den bedste skræddermæssige kvalitet samt en personlig og ærlig service. Vores priser er konkurrencedygtige men også ansvarlige overfor skrædderfaget som håndværk. Vi ønsker hverken at gå på kompromis med det stykke arbejde vi leverer til dig eller med arbejdsforhold for vores ansatte. Det synes vi er håndværk med samvittighed.

Lær mere om Frederiksberg Skrædderi – læs vores Ofte stillede spørgsmål og om hvorfor du skal vælge Frederiksberg Skrædderi.

Vi tilbyder den bedste skræddermæssige kvalitet samt en personlig og ærlig service
Indenfor i et af vores dejlige prøverumHyggelige omgivelse med lyse farver og lækre prøverum

Lidt historie

Det hele startede i Nicolai

I 2001 blev jeg ansat som skrædder på Systuen, der dengang hørte til Boutique Nicolai. Jeg havde gennem nogle år arbejdet på et større forandringsskrædderi og før dette havde jeg arbejdet en del med teaterkostumer på bl.a. Nørrebros Teater og Gladsaxe Teater. Men det var tid til forandring. Da jeg blev ansat på Systuen ved Nicolai, var der kun én anden ansat. Dengang blev der kun lavet forandringer på brudekjoler.

Vokseværk

I starten havde skrædderiet til huse i Vestergade i det indre København, og vi havde lokale nærmest sammen med lageret, så der var ikke altid så meget plads. Behovet blev dog hurtigt større og snart sad min veninde Mathilde og jeg og omforandrede kjoler – nogle gange til langt ud på natten. Siden flyttede vi ud på Frederiksberg.

Frederiksberg Skrædderi

I 2010 overtog jeg hele skrædderiet og kalder det i dag Frederiksberg Skrædderi. Servicen og kvaliteten er på det samme høje niveau, vi har oparbejdet gennem alle årene. I 2017 flyttede vi til større lokaler på Finsensvej og senest til nyistandsatte lokaler på Godthåbsvej, hvor vi ligger, så vi har vinduer og indgang direkte fra gaden – uden trapper.

Rikke Eir