Tidsbestilling

Tidsbestilling

Tidsbestilling

Ring til os og bestil tid til måltagning lige så snart du har købt eller bestilt din kjole eller dit tøj.

Måltagning af brudekjole

Måltagning

Måltagning

Til måltagningen snakker vi om, hvad du gerne vil have lavet og du får en pris på arbejdet.

Prøvning af brudekjolen

Prøvning

Prøvning

Til første prøvning ser vi, om du er tilfreds med forandringen/opsyningen, eller om der skal yderligere rettelser til.

Altid et flot resultat med en brudekjole omforandret af Frederiksberg Skrædderi

Udlevering

Udlevering

Når alle de ønskede forandringer er lavet eller når dit dress er færdigt og du er tilfreds, er kjolen eller tøjet klart til afhentning.

Prøveforløbet

Her på siden forklarer vi mere om prøveforløbet fra tidsbestilling til prøvning og afhentning. Forløbet er det samme for de fleste skrædderopgaver.

Bestil tid i god tid

Om du skal have tilrettet din brudekjole, konfirmationskjole eller festkjole, er det vigtigt, at du ringer ind til os og bestiller tid til måltagning. Det bør du gøre lige så snart, du har købt eller bestilt din kjole. Specielt for brudekjoler kan der være en leveringstid og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til dig. Vent derfor endelig ikke med at ringe til os og bestille tid til efter du har fået leveret kjolen

Ring til os så snart du har købt eller bestilt din kjole, så vi kan planlægge prøveforløbet sammen

Hvad hvis det bare er hverdagstøj?

Hvis du skal have forandret eller repareret hverdagstøj eller lignende, så ring ind og bestil en tid som passer dig. Ofte er prøveforløbet ganske enkelt, og derfor er det ikke så kritisk at få en tidsbestilling i god tid. Dog kan vi godt have travlt om sommeren, hvor det er højsæson for brudekjoler.

Ring og bestil tid i dag
Under prøveforløbet vejleder vi dig om hvilke tilretninger vi vil anbefale

Måltagning

Prøveforløbet er rigtig vigtigt. Hvis du skal have tilrettet en brudekjole, konfirmationskjole eller festkjole, er det vigtigt, at du ringer ind til os og bestiller tid. Gør det lige så snart, du har købt eller bestilt kjolen. Specielt på brudekjoler er der ofte leveringstid og vi vil gerne have, at vi har god tid til dig. Vent derfor ikke med at ringe til os og bestille tid til efter du har fået leveret kjolen.

Hvis du skal have forandret eller repareret hverdagstøj eller lignende, så ring ind og bestil en tid, som passer dig. Ofte er prøveforløbet ganske enkelt, og derfor er det ikke så kritisk at få en tidsbestilling i god tid.

Hvad sker der til prøvningen?

Alt efter hvor omfattende skrædderarbejdet er, skal der en eller flere prøvninger til. For brude- og festkjoler skal der typisk et par prøvninger til. Det er altid rart, at der er mulighed for at lave eventuelle småjusteringer eller yderligere ønsker, der skulle være kommet til.

Til hver prøvning taler vi om det, som er lavet er tilfredsstillende. Det er vigtigt at resultatet er i orden og at du som kunde er tilfreds.

Jeg er blevet gravid – hvad gør jeg?

Ring til os med det samme, så vi kan indberegne ekstra prøvninger og få lavet om i planerne om det skrædderarbejde, vi har talt om. Vi finder altid en løsning.

Ring til os
I slutningen af prøveforløbet, prøver du det færdige resultat
Prøveforløbet afsluttes med at du får udleveret din kjole.

Din kjole udleveres

Når skrædderarbejdet er færdiggjort, og du er tilfreds med resultatet, bliver kjolen eller tøjet udleveret.

Brudekjoler, festkjoler, konfirmationskjoler og dåbskjoler dampes altid op og klargøres, så de er lige til at tage i brug.
Vi anbefaler, at du altid checker, at alt er som det skal være, når du kommer hjem. Mangler der eksempelvis et bælte eller er der en syning, vi skulle have misforstået, er det vigtigt, at vi får ordnet det inden kjolen skal bruges.

Lidt ekstra luksus

Hos Frederiksberg Skrædderi tilbyder vi nu ekstra luksus og hygge til vores brudekunders prøvninger. Det gør vi ved, at man kan tilkøbe mousserende vin og snacks for at gøre prøvningen ekstra festlig.

Mange af vore brudekunder vil gerne gøre prøvningen hos os til noget særligt. Vores store prøverum har plads til både veninder og familie. Nu kan de gøre prøvningen til deres egen lille private fest – mens bruden prøver sin kjole.

Vi kalder det ?Bobler og Snacks? og vi tilbyder to forskellige pakker: Een til 2-3 personer og een til 4-5 personer. Der er selvfølgelig også en alkoholfri løsning til dem, der gerne vil have det.

Ring og tilkøb i dag
Du og dine veninder kan gøre prøveforløbet ekstra lækkert. Tilkøb pakken med champagne og snacks. Det gør det hele endnu festligere