Nicolai Brudekjoler og Miss Nicolai Konfirmationskjoler er samarbejdspartner til Frederiksberg Skrædderi

Nicolai Brudekjoler

Hos Nicolai Brudekjoler kan alle finde deres drømmekjole. Vi har et bredt udvalg af kjoler i alle størrelser og i alle prisklasser.
Nicolai Brudekjoler hører sammen med Miss Nicolai, hvor du kan finde fantastiske konfirmationskjoler. Vi har også et stort udvalg af festkjoler. Vi byder dig velkommen i vores nye flotte lokaler i Brønshøj. Her er der plads til både mor og veninder i vores luksuriøse, private lounges.

Nicolai Brudekjoler og Miss Nicolai: Frederikssundsvej 221, 2700 Brønshøj

Bride Fashion er samarbejdspartner til Frederiksberg Skrædderi

Bride Fashion

Hos Bride Fashion sælger vi brudekjoler og selskabstøj er høj kvalitet. Vi har kjoler til både de unge og til den mere modne kvinde. Vi har kjoler i alle prisklasser og byder dig velkommen i vores dejlige lokaler nord for København.

Bride Fashion: Kongevejen 139, 2830 Virum

Kongsgaard Bridal

Kongsgaard Bridal

Når du køber din brudekjole skal det være en unik oplevelse, hvor du er i centrum. Hos Kongsgaard Bridal gør vi prøvforløbet til en særlig oplevelse for dig og dine veninder. Vi har kun een brud af gangen, så der rigtig kan blive kræset for dig.

Kongsgaard Bridal: Torvegade 43, 7323 Give

Lykke Brudekjoler er samarbejdspartner til Frederiksberg Skrædderi

Lykke Brudekjoler

Hos Lykke Brudekjoler er det dig, der er i fokus. Vi har over 200 kvm. fyldt med de skønneste brudekjoler, konfirmationskjoler, festkjoler, gallakjoler, brudepigekjoler og dåbskjoler. Kom ind og oplev en verden af de lækreste kjoler i mange forskellige prisklasser. Tjek hvilke brands, vi har, og hvilket udvalg du kan forvente på vores hjemmeside www.lykke-brudekjoler.dk.
Du vil også kunne se de aktuelle åbningstider på vores hjemmeside.

Lykke Brudekjoler: Bolundsvej 11, 4000 Roskilde

Krøyer's Brudekjoler er samarbejdspartner til Frederiksberg Skrædderi

Krøyer’s Brudekjoler

Krøyer’s Brudekjoler er kendt for den bedste service. Bryllupsdagen kan ikke gøres om, så det er vigtigt, at alt er perfekt. Brudekjolen skal være ekslusiv og købet af den en unik oplevelse. Hos Krøyer’s Brudekjoler i Brønshøj er du i centrum, da du er den eneste brud i vores romantiske showroom. Bliv inspireret på vores hjemmeside og book din tid online. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Krøyer’s Brudekjoler, Frederiksundsvej 168, 2700 Brønshøj

Brudebutikken

Brudebutikken

Brudebutikken (tidligere VintageGirl) forhandler både nye brudekjoler og second-hand kjoler, hvor du kan spare mange penge i forhold til nyprisen. Vi har et meget stort sortiment, som kan ses på hjemmesiden. Desuden er alle vores kjoler af meget høj kvalitet sammenlignet med kjoler i samme prisklasse. Book en tid på hjemmesiden og lad os finde din drømmekjole sammen.

Brudebutikken: Langelinie Allé 25C, 2100 København Ø

Karim Design

Karim Design

Karim Design er et traditionsrigt og familiedrevet firma med speciale i brudekjoler, fest og gallakjoler, samt haute Couture. Hos Karim Design er der altid fokus på kvalitetsmæssigt design og enestående service. Vi hjælper dig gennem processen med at skabe netop den kjole du drømmer om at have på til dit bryllup. Vi tager udgangspunkt i dine drømme og byder dine idéer velkommen.

Karim Design: Store Kongensgade 112, 1264 København K

Panayotis

Panayotis

Hos Panayotis finder du et bredt udvalg af brudekjoler, festkjoler og konfirmationskjoler. Panayotis har i branchen i rigtig mange år og har meget stor erfaring med de store kjoler.

Panayotis (Sjælland): Rødovre Centrum 72, 2610 Rødovre
Panayotis (Jylland): Banegårdspladsen 4, 7100 Vejle