Nicolai Brudekjoler og Miss Nicolai Konfirmationskjoler er samarbejdspartner til Frederiksberg Skrædderi

Nicolai Brudekjoler

Hos Nicolai Brudekjoler kan alle finde deres drømmekjole. Vi har et bredt udvalg af kjoler i alle størrelser og i alle prisklasser.
Nicolai Brudekjoler hører sammen med Miss Nicolai, hvor du kan finde fantastiske konfirmationskjoler. Vi har også et stort udvalg af festkjoler. Vi byder dig velkommen i vores nye flotte lokaler i Brønshøj. Her er der plads til både mor og veninder i vores luksuriøse, private lounges.

Nicolai Brudekjoler og Miss Nicolai: Frederikssundsvej 221, 2700 Brønshøj

Bride Fashion er samarbejdspartner til Frederiksberg Skrædderi

Bride Fashion

Hos Bride Fashion sælger vi brudekjoler og selskabstøj er høj kvalitet. Vi har kjoler til både de unge og til den mere modne kvinde. Vi har kjoler i alle prisklasser og byder dig velkommen i vores dejlige lokaler nord for København.

Bride Fashion: Kongevejen 139, 2830 Virum

House of Brides er samarbejdspartner til Frederiksberg Skrædderi

Kongsgaard Bridal

Når du køber din brudekjole skal det være en unik oplevelse, hvor du er i centrum. Hos Kongsgaard Bridal gør vi prøvforløbet til en særlig oplevelse for dig og dine veninder. Vi har kun een brud af gangen, så der rigtig kan blive kræset for dig.

Kongsgaard Bridal: Torvegade 43, 7323 Give

Lykke Brudekjoler er samarbejdspartner til Frederiksberg Skrædderi

Lykke Brudekjoler

Hos Lykke Brudekjoler er det dig, der er i fokus. Vi har over 200 kvm. fyld med de skønneste brudekjoler, konfirmationskjoler, festkjoler, gallakjoler, brudepigekjoler og dåbskjoler. Kom ind og oplev en verden af de lækreste kjoler i mange forskellige prisklasser. Tjek hvilke brands, vi har, og hvilket udvalg du kan forvente på vores hjemmeside www.lykke-brudekjoler.dk.
Du vil også kunne se de aktuelle åbningstider på vores hjemmeside.

Lykke Brudekjoler: Frederikssundsvej 169, 3660 Stenløse

Krøyer's Brudekjoler er samarbejdspartner til Frederiksberg Skrædderi

Krøyer’s Brudekjoler

Krøyer’s Brudekjoler er kendt for den bedste service. Bryllupsdagen kan ikke gøres om, så det er vigtigt, at alt er perfekt. Brudekjolen skal være ekslusiv og købet af den en unik oplevelse. Hos Krøyer’s Brudekjoler i Brønshøj er du i centrum, da du er den eneste brud i vores romantiske showroom. Bliv inspireret på vores hjemmeside og book din tid online. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Krøyer’s Brudekjoler, Frederiksundsvej 168, 2700 Brønshøj

Bente's Brudedesign er samarbejdspartner til Frederiksberg Skrædderi

Bente’s Brudedesign

Bente’s Brudedesign er for dig der vil have en super lækker kjole til en god pris. Vores brudekjoler er for alle – vi har både de dyre, eksklusive kjoler og de mere billige. Vi har tilmed vores egen outlet butik, hvor man kan gøre et rigtig godt kup.

Bente’s Brudedesign: Bygaden 45A, 2630 Taastrup

Vintage Girl er samarbejdspartner til Frederiksberg Skrædderi

Vintage Girl

VintageGirl forhandler nye brudekjoler, hvor du sparer ca. 20% i forhold til andre butikker og second-hand kjoler, hvor du sparer ca. 40% i forhold til nyprisen. Vi har et meget stort sortiment, som kan ses på hjemmesiden. Desuden er alle vores kjoler af meget høj kvalitet sammenlignet med kjoler i samme prisklasse. Book en tid på hjemmesiden og lad os finde din drømmekjole sammen.

Vintages Girl: Vestagervej 2, 2100 København Ø

Celina Christensen Brudekjoler er samarbejdspartner til Frederiksberg Skrædderi

Celina Christensen

Celina Christensen har desværre lukket. Vi har haft et mangeårigt samarbejde med Celina og har derfor stor erfaring i at forandre hendes kjoler. I dag kan mange af kjolerne findes hos bl.a. Vintages Girl.