Skræddersyet tøj

Skræddersyet tøj der bare sidder

Elsker du ikke bare når noget tøj sidder rigtig godt? Det bliver altid det tøj man kommer til at tage på igen og igen.
Skræddersyet tøj er tilpasset netop din pasform og det kan mærkes. Det behøver ikke koste en formue. Og du får noget tøj, der sidder behageligt og holder meget længere.

“Jeg fik skræddersyede bukser efter model af nogle bukser, der havde været mine ynglingsbukser, men som var slidt op. Jeg fik lavet to par bukser efter samme mønster, og det var faktisk langt billigere, end at finde et tilsvarende par designer-bukser.”

Charlotte

Få noget unikt

Drømmer du også om en konfirmationskjole eller gallakjole, der ikke er som de andres? Måske har du set noget du godt kunne lide på nettet. Eller måske har du en idé om en kjole man ikke lige kan få i butikkerne.

Skræddersyede bukser eller blazer

Lad os sy nogle skræddersyede bukser til dig, en blazer i noget spændende stof, eller noget helt andet. Pasformen bliver altid bedre end hvis du skal have tilrettet såkaldt stangtøj.

Skræddersyet brudekjole

Vi syer gerne din brudekjole, så du får lige præcis den kjole du havde drømt om.

Skræddersyet buksedragt med overdel af blonder til konfirmation
Skræddersyet arbejde starter med et mønster på stoffet. Hvert mønster udvikles specifikt til kundens pasform

Dine idéer – vores håndværk

Vi hjælper dig med at få lige det dress, du drømmer om. Vi arbejder ud fra dine idéer, syer op i staud til prøvning og senere i det rigtige stof. Herved er der tale et rigtigt skræddersyet dress – også selvom det ikke behøver at koste en formue.

Læs også om vores speciale som er design, syning og tilretning af brudekjoler.

“Min datter er høj og slank og ønskede sig en buksedragt til sin konfirmation i stedet for en kjole. Frederiksberg Skrædderi syede det skønneste outfit til hende, som bare sad helt utrolig flot og var præcis som hun drømte om. De var super gode til at lytte til ønskerne og omsætte det til virkelighed.”

Vibeke

Skræddersyet – Made to Measure – og alt det

Generelt opdeler vi skrædderkvaliteter i 3 hovedområder. Skræddersyet tøj er ofte noget, der designes og syes efter præcise mål taget af kunden. Dette kræver ofte opsyning i staud-stof, flere prøvninger og er en dyr løsning men også en der, hvor tøjet kommer til at sidde allerbedst. Klassiske skræddermestre så som Peter Undén tilbyder eksempelvis en sådan kvalitet inden for herretøj.

Made to measure er i dag betegnelsen for tøj syet ud fra den standardmodel der er tættest på de mål, kunden har. I nogle tilfælde rettes tøjet så til på kunden, så pasformen forbedres. Yderligere, er der en variation, hvor tøjet syes op efter mål taget af kunden, men uden prøvninger undervejs. Det er klart, at pasformen ikke vil være helt lige så god som hvis det var skræddersyet tøj, men ofte er resultatet ganske glimrende. Inventailor tilbyder eksempelvis denne form for kvalitet.

Stangtøj er den mest almindelige form for tøjproduktion. Tøjet laves i en række standardstørrelser, men tilrettes typisk ikke mere end blot at lægges op eller ind/ud.

Hos Frederiksberg Skrædderi tilbyder vi alle ovennævnte former for skræddersyet tøj og tilretninger. Er man interesseret i skræddersyede herrehabitter, smokings, eller lignende, anbefaler vi, at man går til en af de skræddermestre, der udelukkende arbejder med skræddersyet herretøj.

Grøn gallakjole i thai-silke med gul tekstiltryk