Tøj til Sportsdans

Det hele handler om performance

Drømmer du om en fantastisk latin- eller standardkjole – eller et lækkert latinsæt til herrer. Tøjet til en sportsdanser – standard og latin – er helt afgørende for at danseren kan levere en god performance. Det er vigtigt, at dansetøjet har det rigtige udtryk og gør sig godt på gulvet. Dansetøjet skal passe dig og du skal være fuldt komfortabel med at have det på. Kun på den måde kan du frit udtrykke dig gennem dansen.

Indgående kendskabt til sportsdans

Vi har gennem mange år syet kjoler og herretøj til sportsdans og har indgående kendskab til dette specielle felt. Vi bruger desuden vores mangeårige erfaring fra brudekjoler og selskabstøj. Og alligevel er dansetøj også noget helt for sig selv blandt andet fordi det skal holde til meget på gulvet.

Tøj til sportsdans - Dansekjole og herredress til standarddans

Det siger vores dansere…

Jeg bruger altid Frederiksberg Skrædderi, når jeg skal have tilrettet mit latin eller standardtøj. Rikke har dyb indsigt i, hvad der skal til for at tøjet sidder optimalt.

Tobias Skandov

Rikke fra Frederiksberg Skrædderi har syet mange af mine kjoler både til standard og latin. Det er altid en sjov og spændende proces, hvor jeg føler, at jeg er med i hele processen.

Melissa Wederkinck

Frederiksberg Skrædderi laver de mest fantastiske og innovative kjoler. Jeg elsker bare, når det er tid til nye kjoler. Man er altid sikker på et spændende og anderledes resultat.

Laura Moll

Frederiksberg Skrædderi har syet og sponsoreret vores kjoler gennem flere år. De har altid leveret super spændende og anderledes kjoler, som gjorde os bemærkede på gulvet.

Anique & Amelie

Vær med i hele processen

Vi inviterer dig til at være med i hele processen. Når vi designer og syer tøj til sportsdans, tager vi udgangspunkt i de ønsker og idéer, du og din træner har. Fordi du er med i hele processen kan vi også bedre tage designprocessen i trin. Det kan være svært at fastlægge det endelige design fra starten. Vi skal måske eksperimentere med forskellige udtryk før det endelig design er klart.

Rød standardkjole

Dine ønsker er vigtigst

Hos os er det dine drømme som bliver til virkelighed. Vi tvinger dig ikke til bestemte designs. Vi ved, at for en danser er det afgørende for deres performance, at de føler sig trygge i kjolen, og at den udstråler det, de personligt står for.

Sort guld latinkjole

Det behøver ikke koste en formue

Tøj til sportsdans findes i mange forskellige prislag. Noget af det dyre er ofte tiden, det tager at “stene” kjolen. Når vi syer en dansekjole til dig, giver vi dig derfor valget om, hvorvidt vi skal pynte kjolen eller du selv vil gøre det og således spare denne omkostning.

Gul latinkjole

Bliv set på gulvet

Det er utrolig vigtigt, at kjolen eller herretøjet fungerer godt på dansegulvet. Vi bruger ofte kraftige farver og Swarowski-sten af bedste kvalitet. Hvordan det skal være, er selvfølgelig op til dig.

Træningstøj

Få syet træningstøj der sidder godt og som holder. Dit træningstøj – kjole, nederdel, bukser, skjorte – er mindst ligeså vigtigt som det tøj du danser turnering i. Ligesom din træning er vigtig, er det også vigtigt med det rigtige tøj til det.