Tilbehør af alle slags: skørter, BH'er, strømper, hårpynt, hårnåles, sko, boleroer, smykker, syrefri æsker

Tilbehør

Frederiksberg Skrædderi forhandler et bredt udvalg af tilbehør både til brudekjoler, selskabstøj og hverdagstøj.
Nedenfor kan du se et udpluk af de former for tilbehør, vi forhandler. Spørg os endelig, hvis du ikke ser det, du lige har brug for. Vi har meget mere end det, som lige er nævnt her på siden, og vi kan også ofte aftale, at vi bestiller noget hjem til dig.

Strømper

Vi har forskellige af de rigtig gode selvsiddende strømper som er fantastiske til brudekjoler og festkjoler. Vi har ligeledes strømper til hofteholdere. Vi forhandler både i off-white, hudfarvede og i sort. Det mærke vi primært forhandler er Cette, fordi vi synes, at de leverer den absolut bedste kvalitet. Resultatet bliver bare altid godt med strømper fra Cette.

Cette Sunset Beach selvsiddende strømper
Cette Panama Strømper
Cette Long Beach Strømper
Cette Bali Strømper

Undertøj og Shapewear

Heldigvis er vi ikke allesammen ens. Det kan dog alligevel være rart, at ens brudekjole eller festkjole glider helt rigtigt over ens krop. Skræddermæssigt kan vi gøre langt det meste, men nogen vil gerne have lidt opstramning her eller lidt mere fylde der – så føler de sig bedre tilpas i kjolen på den store dag. Derfor forhandler vi et sortiment af forskellige hjælpemidler. Shape-wear er eksempelvis body-stockings som strammer op og får kjolen til at sidde bedre. Andre eksempler er trusser som næsten er usynlige, så man ikke ser en tydelig kant igennem kjolen. Yderligere har vi forskellige fyld-produkter som eksempelvis lige løfter barmen det ekstra – som alternativ eller supplement til BH’er med ekstra fylde i. Magic er et af vore og kundernes favoritmærker. Deres produkter løser opgaverne rigtig godt.

Inden for undertøj har vi blandt andet BH’er som går op i de helt store størrelser såsom cup-I og cup-K. Så du kan sagtens vælge BH hos os i forbindelse med din prøvning.

Valget er helt og holdet dit – det vigtigste er, at du føler godt tilpas.

Wonderbra fås i hvid og hudfarvet
Stropløs Wonderbra fås i hudfarvet og i hvid
Magic Nipple Covers for et glat look over barmen
Magic Brysttape former og støtter
Magic BH-forlænger
Push-it BH fra Magic giver ekstra flot kavalergang
Magic BH
Shape-buks fra Cette giver et stramt udseende til kjolen

Æsker og Diverse

Opbevar din brudekjole eller selskabskjole i en syrefri æske
Syrefri æsker er den rigtige måde at opbevare dit fine tøj

Efter brylluppet vil mange gerne have deres brudekjole opbevaret på en forsvarlig måde. Vi anbefaler at det gøres i en syrefri æske og vi forhandler derfor forskellige af slagsen – både i hvid og i naturfarvet. Opbevaring i en syrefri æske udsætter de ældningsprocesser som ellers kan være skadelige for både brudekjoler, festkjoler, jakkesæt – ja, faktisk for alt slags tøj. Dvs. at eksempelvis din brudekjole ikke i samme grad bliver gullig eller mør i stoffet med tiden, som den ellers ville blive i anden opbevaring. Andre æsker og poser indeholder eksempelvis lim eller andre giftstoffer som er skadelige for stoffet.

Smykker

Hos Frederiksberg Skrædderi har vi løbende et udvalg af forskellige smykker, hårnåle, hårskruer og andet små-tilbehør til dit outfit.

Vort sortiment skifter løbende og vi forhandler fortrinsvis smykker fra små lokale brugskunstere. Det gør det lidt mere specielt og ikke så main-stream.

Vi har forskellige typer af hårpynt og smykker.