Klik for at læse mere om tilretning, design, forandring og opsyning af brudekjoler

Brudekjoler

Frederiksberg Skrædderi tilbyder alle former for tilretning, forandring, design og syning af brudekjoler, konfirmationskjoler og dåbskjoler. De flotte kjoler er et af vores specialer, og vi samarbejder med en række af de store brudekjolebutikker i Danmark. Spørg efter vores folder der, hvor du køber din kjole.

Her på siden kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde.

Tidsbestilling

Så snart du har bestilt eller købt din kjole, er det vigtigt at du ringer ind til os og bestiller tid. Jo tidligere du ringer, desto bedre kan vi finde en god tid til dig. Det giver os også bedre mulighed for at nå alle brudekunder. Ofte skal brudekjoler bestilles og kommer måske først hjem efter mange uger. Ring derfor allerede, når kjolen er bestilt – vent ikke til butikken har fået kjolen hjem, for så er alle de gode tider optaget.

Omforandring og tilretning af brudekjoler er i dén grad sæsonarbejde, og i højsæsonen trækker vi ekstra personale ind, så vi kan tage hånd om alle brudekunder. For, at vi bedst muligt kan estimere den nødvendige bemanding, er det vigtigt at vi så tidligt som muligt ved, hvor mange kunder ,vi kommer til at have. Du kan gøre det nemmere for os ved at ringe ind og bestille tid til prøvning så tidligt som muligt.

Priser og Tilbud

Ved første prøvning giver vi altid et tilbud på det skrædderarbejde, du ønsker at få lavet. Der er normalt tale om en fast pris, så du ved præcis, hvad du skal regne med. Skulle det vise sig at blive dyrere, kontakter vi dig først for at høre, om det er i orden.
Ønsker du senere at få lavet flere forandringer eller tilkøbe opsyninger vi skal foretage for dig, kommer det normalt oven i prisen.
Vi tror på, at tydelig kommunikation giver det bedste forhold mellem os. Er du derfor i tvivl om noget, så kontakt os endelig.

Forandring og vejledning ved prøvning af brudekjole

Prøvning og Vejledning

Til prøvningen prøver du kjolen og fortæller os, hvad du gerne vil have forandret. Nogen skal bare have kjolen lagt lidt ind eller ud. Andre vil gerne have os til at ændre helt på kjolen. Det er helt op til dig.

Vi vejleder dig om, hvad der kan lade sig gøre, og giver også gerne gode råd baseret på vores mange-årige erfaringer med omforandring af brudekjoler.

Hvert prøverum er et rigtigt separat rum med egen rigtig dør. Inde i prøverummet er der forhæng til omklædning. Således kan du ugenert have veninder eller andre med til prøvningen – I har rummet helt for jer selv og der er masser af plads – også til at tage billeder. Hvert prøverum er på 10-12 kvadratmeter.

Til næste prøvning ser vi, om du er tilfreds med forandringerne. For det meste er det i orden, og du kan tage kjolen med hjem. Somme tider, er der yderligere ting, der skal laves, og det kan således kræve endnu en prøvning.

Læs mere om prøveforløbet her.

Detaljer som perler syes på i hånden

Er du blevet gravid?

Det er intet problem. Kontakt os hurtigst muligt, så vi sammen kan tænke dine lykkelige omstændigheder ind i dit brudekjoledesign. Vi skal nok vejlede dig om, hvad vi kan gøre, så du kommer til at se fantastisk ud på din store dag.

Konfirmationskjole?

Vi omforandrer også gerne konfirmationskjoler. Hvad enten der er tale om tilretning af en ny konfirmationskjole du har købt, re-design af en sådan eller omsyning af en tidligere brudekjole til konfirmationskjole, er vi til for dig.

Dåbskjole?

Har du brug for en dåbskjole? Så kan vi sagtens sy denne fra bunden, omforandre en du har allerede eller sy en fra dele af en brudekjole eller konfirmationskjole. Vi tilbyder også at brodere navn på kjolen, hvilket gør den helt personlig.

Huskeliste

  • Sko – medbring de sko, du vil have på til kjolen. Har du ikke endnu fundet de rigtige sko, så medbring en med samme hælhøjde – så kan vi bedst muligt lægge kjolen korrekt op. Frederiksberg Skrædderi sælger også forskellige brudesko, så du kan også sagtens købe sko hos os.

  • Skørt – skal du have skørt under kjolen, så skal du huske at medbringe det til alle prøvningerne. Hænger skørtet sammen med kjolen i butikken, så bliver det automatisk bragt til Frederiksberg Skrædderi sammen med kjolen. Er det imidlertid et skørt, du selv medbringer – måske et du låner af en veninde – så skal du huske selv at medbringe det. Frederiksberg Skrædderi sælger og syer også skørter, så du kan også sagtens købe et hos os eller få et syet efter dine ønsker.

  • BH – skal du have BH på, så medbring den, du har tænkt at have på. Frederiksberg Skrædderi sælger også BH’er i mange forskellige størrelser; blandt andet op i de helt store størrelser som H- og I-skåle. Vi forhandler også et bredt udvalg af BH-skåle som kan klistres på huden eller syes ind i kjolen. For inspiration, se mere her.