Brudekjoler er vores speciale

Vi gør dine drømme til virkelighed

Brudekjolen er noget af det allervigtigste for bruden på hendes bryllupsdag. Brudekjolen er det, der sætter bruden i centrum og gør hende helt speciel på hendes store dag. Men de fleste brudekjoler bør tilrettes eller forandres, så de sidder helt perfekt på den store dag. Og nogle brude vil endda have lavet større forandringer ved deres brudekjole, så den bliver præcis, som de havde drømt om.

Vi har over 20 års erfaring med brudekjoler

Gå ikke på kompromis med kvaliteten, når det kommer til din brudekjole. Hos Frederiksberg Skrædderi har vi mere end 20 års erfaring med de store kjoler. Vi  kender alle de forskellige finurligheder, der kan være ved kjolerne.

Når du er tilfreds udleveres kjolen
Her er vi i gang med at tilrette en smuk brudekjole

Husk at bestille tid

Ligeså snart du har bestilt eller købt din kjole, bør du ringe ind til og bestille tid til prøvning. Vi samarbejder med en række af de store brudekjolebutikker i København, så vi kan sørge for at fragte kjolen ind til os. Har du købt kjolen i en anden butik eller på nettet, kan vi måske arrangere det alligevel. Ellers kan du også bare komme ind med kjolen selv.

Ring til os i dag
Book en tid online

Vi lytter til dig

Til prøvningen prøver du kjolen og fortæller os, hvad du gerne vil have tilrettet eller forandret. Nogen skal bare have kjolen lagt op. Andre vil gerne have syet kjolen ind eller ud i siden. Der er også nogen som ønsker at få syet kjolen helt om – eksempelvis så den dækker bare skuldre. Det er helt op til dig. Vi vejleder dig mht. hvad der vil være godt at gøre, men i sidste ende er det dig, der bestemmer, hvordan kjolen skal være. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg og bliver tilfreds. Vi giver dig et uforpligtende tilbud og aftaler tid til anden prøvning. Til næste prøvning ser vi, om du er tilfreds med forandringerne. For det meste er det i orden, og du kan tage kjolen med hjem. Somme tider, er der yderligere ting, der skal laves, og det kan således kræve endnu en prøvning.

Dit eget private prøverum

Til prøvningerne har du dit helt eget prøverum på hele 10-12 m2. Hvert prøverum er udstyret med forhæng, hvor du ugenert kan klæde om. Der er også store spejle så du rigtigt kan se dig selv i kjolen. Du har hele rummet helt for dig selv. Der er masser af plads til dig og dine veninder, hvis du har dem med – også til at tage billeder. Desuden tilbyder vi drinks og snacks, så det kan blive en ekstra hyggelig oplevelse for jer.

Læs mere om prøveforløbet
Du prøver det færdige resultat

Vi tilbyder også

Vi tilbyder alle former for tilretning af gommens tøj

Tøj til gommen

Vi tilbyder alle former for tilretning af gommens tøj. Vi syer også gerne op fra bunden og laver kjoler til brudepigerne samt et lækkert dress til brudens mor.

Vi tilretter gerne din konfirmationskjole eller syer op fra bunden

Konfirmationskjole

Vi tilretter gerne konfirmationskjoler eller syer konfirmationskjoler op fra bunden efter dine idéer og ønsker. Det kan også være, at du vil have en smart spadseredragt eller andet outfit i stedet for den klassiske kjole.

Vi syer gerne en dåbskjole fra bunden eller fra en brudekjole og broderer også navn på

Dåbskjole

Har I brug for en dåbskjole? Så kan vi sagtens sy en fra bunden og få broderet navn på den. Vi syer også gerne en dåbskjole af en gammel brudekjole eller konfirmationskjole. Der kan være noget rigtig fin historie i at stof eller blonder går i arv.

Er du blevet gravid så ring til os så vi kan tænke de lykkelige omstændigheder ind i dit kjoledesign

Er du blevet gravid?

Det er ikke noget problem. Kontakt os hurtigst muligt, så vi sammen kan tænke dine lykkelige omstændigheder ind i dit brudekjoledesign. Vi skal nok sørge for, at du ser fantastisk ud på din store dag.

Huskeliste til prøvning af brudekjoler

  • Sko – medbring de sko, du vil have på til kjolen. Har du ikke endnu fundet de rigtige sko, så medbring en med samme hælhøjde – så kan vi bedst muligt lægge kjolen korrekt op. Frederiksberg Skrædderi sælger også forskellige brudesko, der passer til de forskellige brudekjoler. Så du kan også sagtens købe sko hos os.

  • Skørt – skal du have skørt under kjolen, så skal du huske at medbringe det til alle prøvningerne. Hænger skørtet sammen med kjolen i butikken, så bliver det automatisk bragt til Frederiksberg Skrædderi sammen med kjolen. Er det imidlertid et skørt, du selv medbringer – måske et du låner af en veninde – så skal du huske selv at medbringe det. Frederiksberg Skrædderi sælger og syer også skørter, så du kan også sagtens købe et hos os eller få et syet efter dine ønsker.

  • BH – skal du have BH på, så medbring den, du har tænkt at have på. Frederiksberg Skrædderi sælger også BH’er i mange forskellige størrelser; blandt andet op i de helt store størrelser som H- og I-skåle. Vi forhandler også et bredt udvalg af BH-skåle som kan klistres på huden eller syes ind i kjolen.

Vi transporterer og opbevarer

Har du købt din kjole hos en af de brudekjolebutikker, vi samarbejder med, sørger vi gerne for, at kjolen transporteres ind til os. Det er en service vi tilbyder kvit og frit. Så er du fri for at skulle tage dig af det og det er også lettere at holde kjolen hemmelig for din udkårne. Vi opbevarer kjolen hos os, så den er klar til dine prøvninger.

Vi klargør altid kjolen ved at dampe den fint op og se den efter en ekstra gang, inden vi udleverer den.

Sådan håndterer du brudekjolen

Når du første gang kommer hjem med din kjole fra skrædderen, er det en god idé at checke at det hele er som det skal være. Har du fået alle delene med – slør, skørt, osv? Har du styr på, hvor din dansestrop er, hvordan du hægter slæbet op, hvis du har et? Skulle der være noget, som ikke er, som det skal være, eller er der noget du er i tvivl om, så kontakt os med det samme. Det er rart at være i god tid.

Se videoen om hvor dansestroppen sidder
Se videoen om hvordan du checker din kjole
Her viser vi, hvor dansestroppen sidder
Vi anbefaler af brudekjolen efter brug pakkes i en syrefri æske

Opbevar din kjole på den rigtige måde

Efter brylluppet, kan det være, at du gerne vil gemme din kjole. Vi anbefaler her at pakken den i en syrefriæske, så kjolen ikke tager skade. Frederiksberg Skrædderi sælger flere forskellige af disse æsker. Vi tilbyder også at pakke kjolen pænt og forsvarligt for dig.