Hvorfor vælge Frederiksberg Skrædderi?

Godt håndværk—vores mærkesag

Jeg har arbejdet med skrædderi og håndværk i mere end 20 år – først i et serviceskrædderi for Boutique Nicolai og de seneste 11 år som selvstændig virksomhed. Jeg sætter en ære i at levere håndværk af højeste kvalitet, men det er lige så vigtigt for mig, at du som kunde bliver tilfreds og får opfyldt dine drømme.

Glade medarbejdere og tilfredse kunder

Det er imidlertid også vigtigt for mig, at du som kunde kan føle dig sikker på, at vi er en ordentlig virksomhed men styr på tingene og ordnede forhold for vores medarbejdere. Vi har et positivt og sundt arbejdsmiljø. Jeg gør ikke dette her bare for mig selv – jeg gør det i høj grad også af respekt for mine medarbejdere. På den måde er vi sammen om at give dig den bedste oplevelse hos os.

Det er hårdt arbejde

Skrædderarbejde (især inden for brudekjoler, som vi laver rigtig mange forandringer af), er hårdt arbejde og kræver i sommersæsonen rigtig mange arbejdstimer. Jeg sætter en ære i at værne om mine medarbejdere. Det mener jeg også er håndværk med samvittighed.

Rikke Eir

Godt håndværk er en af mange gode grunde til at vælge Frederiksberg Skrædderi
Rikke måler stof op til en lækker kjole
Der markeres med nåle på stoffet
Endelig skal stoffet stryges glat
 • Store kjoler er vores speciale
  Vores stab har mange års erfaringer med sådanne kjoler. Vores princip er, at det ikke må kunne ses, at kjolen er forandret. Det samme gælder naturligvis for hverdagstøj og alle andre skrædderopgaver, vi udfører.

 • Du får en personlig og professionel vejledning
  Du får en personlig og professionel vejledning i vores hyggelige, lyse lokaler.

 • Vi transporterer din kjole
  Vi sørger gerne for at få din kjole fra butikken og over til os – uden beregning. Dette er en service, vi yder i samarbejde med flere brudekjoleforretninger og butikker med hverdagstøj.

 • Vi kan opbevare din kjole
  Du kan have din kjole hængende hos os gratis indtil dit bryllup og du slipper derved for besværret.

 • Vi klargører din kjole
  Vi damper din kjole og dit tilbehør op og klargør det inden vi udleverer det til dig.

 • Vi har også forskelligt tilbehør
  Vi har et bredt udvalg af tilbehør: slør, stolaer, skørter, smykker, og BH’er – også i de helt store størrelser. De BH’er, vi fører, er nogle, som er særlig velegnede under brude- og festkjoler.

 • Der er plads til alle
  Du kan have din veninde og mor med til prøvningerne – vi har plads til jer alle.

 • Du kan tage billeder
  Vores lokaler danner en flot baggrund til nogle lækre billeder af prøveforløbet – så tag dit kamera med.

 • Der er plads til din barnevogn
  Der plads i foyeren til både barnevogn og klapvogn enten lige uden for vores dør eller indenfor. Vores nye lokaler ligger direkte i gadeplan, så der er ingen trapper

 • Tæt på offentlig transport
  Bus 2A kører lige til døren og vi ligger kun en kort gåtur fra Grøndal Station. Kommer du i bil er det ofte let at finde parkering på gaden eller de omliggende veje. Husk at sætte EasyPark App’en.